Βρέθηκαν 2 αποτελέσματα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
μικρόβια
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Knowledge of health professionals on hand hygiene – The study of a general regional hospital [Αγγλική]
Ημερομηνία:
18-09-2022 [2022-09-18]
Καραμπατζάκη, Δέσποινα- Σωτηρία
Σχολή:
Σχολή Κοινωνικών Επιστημών
Τμήμα:
Διοίκηση Μονάδων Υγείας (ΔΜΥ)
Περίληψη (Abstract): Εισαγωγή: Η υγιεινή των χεριών είναι η πιο σημαντική παρέμβαση για τη μείωση του κινδύνου μετάδοσης παθογόνων που είναι ικανά να προκαλέσουν σχετιζόμενη με την υγεία λοίμωξη. Ωστόσο, παρά την υψηλή σημασία και την αναγκαιότητα των μέτρων υγιεινής, σε πρακτικό επίπεδο, η συμμόρφωση των επαγγελματιών υγείας στις εν λόγω πρακτικές παραμένει υποβέλτιστη και η μειωμένη αυτή συμμόρφωση ενδέχεται να οφεί...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Implementation of Statistics Tools for Quality Control in Food Processing Industry [Αγγλική]
Ημερομηνία:
16-09-2017 [2017-09-16]
Κοπανίδου, Μαρίνα
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Η ποιότητα των τροφίμων είναι μια σημαντική απαίτηση παρασκευής τροφίμων, επειδή οι καταναλωτές τροφίμων είναι επιρρεπείς σε οποιαδήποτε μορφή μόλυνσης που μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας. Πολλοί καταναλωτές βασίζονται επίσης στα πρότυπα παραγωγής και επεξεργασίας, ειδικά σε περιπτώσεις στις οποίες πρέπει να γνωρίζουν ποια συστατικά είναι παρόντα λόγω διατροφικών, θρ...