Βρέθηκαν 2 αποτελέσματα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
λακτόζη
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
BY-PRODUCTS OF CREAMERY MANAGEMENT FOR THE PRODUCTION OF PROTEIN AND LACTOSE [Αγγλική]
Ημερομηνία:
19-09-2021 [2021-09-19]
Λαγός, Δημήτριος
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση Αποβλήτων (ΔΙΑ)
Περίληψη (Abstract): Ο ορός γάλακτος ή τυρόγαλα αποτελεί ένα υποπροϊόν της τυροκομικής διαδικασίας, το οποίο προκαλεί πολλά προβλήματα μετά την διάθεσή του στο περιβάλλον, λόγω του υψηλού οργανικού φορτίου του. Την δεδομένη στιγμή, ο τρόπος διαχείρισης είναι η παρασκευή ζωοτροφών σε ένα πολύ μικρό ποσοστό, καθώς και αυτό δεν αποτελεί ιδανική λύση, λόγω των εντερικών προβλημάτων που δημιουργούνται στα ζώα. Παρ’ όλ’ αυτ...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Investigation of the quality of fresh milk by applying statistical control techniques [Αγγλική]
Ημερομηνία:
13-09-2020 [2020-09-13]
Τζιμούρτου, Σουλτάνα
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Αντικείμενο της παρούσας διπλωματικής εργασίας είναι η διερεύνηση της σχέσης μεταξύ των ποιοτικών χαρακτηριστικών του γάλακτος με χρήση των στατιστικών εργαλείων βελτίωσης της ποιότητας. Το γάλα είναι ένα τρόφιμο, το οποίο μπορεί να αλλοιωθεί από την δράση παθογόνων μικροοργανισμών, να χάσει τις θρεπτικές του ιδιότητες και να καταστεί ακατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση. Να περιέχει τοξικές ουσίες...