Κριτήρια αναζήτησης: ιχνηλασιμότητα / traceability
Βρέθηκαν 2 αποτελέσματα
Βρέθηκαν 2 αποτελέσματα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: ιχνηλασιμότητα / traceability Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Managing threat and fraud in food sector - Challenges and practises [Αγγλική] Ημερομηνία: 14-09-2025 Συγγραφέας: ΕΥΑΝΘΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ) Περίληψη (Abstract): Η απάτη στα τρόφιμα θέτει αυξανόμενους κινδύνους για τη δημόσια υγεία, υπονομεύει την αξία της επωνυμίας και διαβρώνει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στη συμμόρφωση των επιχειρήσεων με τους ισχύοντες κανονισμούς. Αυτή η εργασία διερευνά ολοκληρωμένες στρατηγικές για την πρόληψη και τη διαχείριση της απάτης στις παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού τροφίμων. Μια συστηματική ανασκόπηση της βιβλιογραφίας,...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: THE TASTE PROFILE OF OLIVE OIL IN THE PELOPONNESE [Αγγλική] Ημερομηνία: 16-9-2023 Συγγραφέας: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΦΑΡΛΕΚΑ Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ) Περίληψη (Abstract): Αντικείμενο της παρούσας εργασίας αποτελεί το γευσιγνωστικό προφίλ του ελαιόλαδου στην Πελοπόννησο. Έχουν χρησιμοποιηθεί 25 δείγματα ελαιόλαδου από τις πιο διαδεδομένες ποικιλίες της Πελοποννήσου. Αρχικά γίνεται μια ιστορική αναδρομή και στη συνέχεια αναφορά στα χαρακτηριστικά του δέντρου της ελιάς. Ακολουθεί περιγραφή των ελαιοποιήσιμων ποικιλιών με έμφαση στην περιφέρεια Πελοποννήσου. Αναλύονται...