Κριτήρια αναζήτησης: ζυθοποιία
Βρέθηκαν 2 αποτελέσματα
Βρέθηκαν 2 αποτελέσματα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: ζυθοποιία Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Ημερομηνία: 2017 [2017] Συγγραφέας: ΚΟΥΡΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση Αποβλήτων (ΔΙΑ) Περίληψη (Abstract): Οι Εξαντλημένοι Σπόροι Ζυθοποιίας (ΕΣΖ) είναι το κύριο παραπροϊόν της διεργασίας παραγωγής μπύρας, αντιπροσωπεύοντας το 85% των συνολικών παραπροϊόντων που παράγονται. Οι ΕΣΖ αποτελούνται κυρίως από τους φλοιούς των κόκκων κριθαριού που λαμβάνονται ως στερεό υπόλειμμα μετά την παραγωγή του ζυθογλεύκους και είναι πλούσιοι σε σάκχαρα, πρωτεΐνες και μεταλλικά στοιχεία. Η μεγάλη διαθεσιμότητα των ΕΣΖ ...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: STATISTICAL PROCESS CONTROL IN A GREEK BREWERY'S BOTTLING DEPARTMENT [Αγγλική] Ημερομηνία: 2016 [2016] Συγγραφέας: ΣΑΜΑΡΑΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ) Περίληψη (Abstract): Η παρούσα διπλωματική εργασία αφορά την εφαρμογή μεθόδων, δανεισμένων από τον Στατιστικό Έλεγχο Διεργασίας, στo τμήμα εμφιάλωσης της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας Α.Ε. Το πρώτο κεφάλαιο διατυπώνει τους στόχους της εργασίας στο σύνολό της, καθώς και τους επιμέρους στόχους κάθε κεφαλαίου που ακολουθεί. Στο δεύτερο κεφάλαιο, γίνεται μία σύντομη ιστορική αναδρομή στην κατανάλωση μπύρας διαχρονικά, όπως και ...