Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
εναλλακτικές μορφές τουρισμού
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
THE CONTRIBUTION OF GASTRONOMY TO THE SUSTAINABLE DEVELOPMENT OF TOURISM [Αγγλική]
Ημερομηνία:
29-09-2019 [2019-09-29]
Δράκου, Χριστίνα
Σχολή:
Σχολή Κοινωνικών Επιστημών
Τμήμα:
Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΔΤΕ)
Περίληψη (Abstract): Σκοπός της παρούσας διπλωματικής εργασίας είναι η διερεύνηση της συμβολής της γαστρονομίας στον τουρισμό, με ιδιαίτερη έμφαση στη σημασία των ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων φαγητού και ποτού, καθώς και των παραγόντων που είναι κρίσιμοι για την επιτυχή προώθηση του γαστρονομικού τουρισμού στη χώρα μας.
Πραγματοποιήθηκε πρωτογενής ποσοτική έρευνα με ερωτηματολόγια και δείγμα 120 συμμετεχόντων. Τ...