Κριτήρια αναζήτησης: διαχείριση βιοαποβλήτων
Βρέθηκαν 3 αποτελέσματα
Βρέθηκαν 3 αποτελέσματα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: διαχείριση βιοαποβλήτων Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Valorization of biowastes – Quality and uses of the obtained products. Case study in Chalkidiki region [Αγγλική] Ημερομηνία: 19-09-2021 [2021-09-19] Συγγραφέας: ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΛΕΝΗ Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση Αποβλήτων (ΔΙΑ) Περίληψη (Abstract): Τα βιοαπόβλητα αποτελούν το μεγαλύτερο ποσοστό των στερεών αποβλήτων που μπορεί να αξιοποιηθεί και να προσφέρει οφέλη στο περιβάλλον και την οικονομία. Πηγές παραγωγής τους αποτελούν τα αστικά στερεά απόβλητα, τα γεωργοκτηνοτροφικά απόβλητα και αυτά που παράγονται από τη μεταποιητική δραστηριότητα των τροφίμων. Η διαχείριση τους στοχεύει στην αξιοποίησή τους με κάθε τρόπο, ώστε τελικά να εκτραπεί ...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Bio-waste management and a methodology to assess the potential to construct a biowaste treatment plant in the Municipality of Nea Propontida [Αγγλική] Ημερομηνία: 15-09-2018 [2018-09-15] Συγγραφέας: ΡΑΜΑΝΔΑΝΗΣ, ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση Αποβλήτων (ΔΙΑ) Περίληψη (Abstract): Η παρούσα εργασία θα παρουσιάσει αρχικά τα στοιχεία ενός συστήματος συλλογής βιοαποβλήτων σχεδιασμένο για το έτος 2020, που αφορά τον Δήμο Νέας Προποντίδας, το οποίο θα περιλαμβάνει τα οικιακά και των ειδικών πληθυσμιακών ομάδων βιοαπόβλητα καθώς και τα πράσινα βιοαπόβλητα. Στη συνέχεια θα γίνει παρουσίαση τριών προτάσεων επιλογής ΜΕΒΑ στο Δήμο Νέας Προποντίδας, που αφορά την εξυπηρέτηση των αναγκ...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Prevention and Minimization of Food Waste in Papagos - Holargos Municipality [Αγγλική] Ημερομηνία: 16-09-2017 [2017-09-16] Συγγραφέας: Σιδηρά, Χρυσούλα Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση Αποβλήτων (ΔΙΑ) Περίληψη (Abstract): Το θέμα της σπατάλης τροφίμων έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις, αφού έως και το 30% του συνόλου των τροφίμων που παράγονται σε παγκόσμιο επίπεδο, σπαταλούνται ή απορρίπτονται. Η απώλεια και η σπατάλη παρατηρείται από την αγροτική παραγωγή έως την τελική κατανάλωση των τροφίμων από τα νοικοκυριά. Υπάρχει επιτακτική ανάγκη άμεσης κινητοποίησης και λήψης σοβαρών μέτρων για τη μείωση της σπατάλης και τ...