Κριτήρια αναζήτησης: γιαούρτι
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: γιαούρτι Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Improving the reliability of the industrial yogurt production line [Αγγλική] Ημερομηνία: 27-09-2020 [2020-09-27] Συγγραφέας: Μακρή, Κωνσταντίνα Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ) Περίληψη (Abstract): Το γιαούρτι είναι ένα γαλακτοκομικό προϊόν πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, το ο-ποίο περιέχει συνδυασμό συστατικών απαραίτητων για την ανάπτυξη τόσο κατά την παι-δική ηλικία όσο και κατά την εφηβεία, προάγοντας έτσι την υγεία στην ενήλικη ζωή. Προϊόντα όπως το γιαούρτι βοηθούν στην πρόσληψη θρεπτικών συστατικών όπως είναι οι πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας , οι βιταμίνες (D,E,A,C), το ασβέστιο, τ...