Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
γιαούρτι
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Improving the reliability of the industrial yogurt production line [Αγγλική]
Ημερομηνία:
27-09-2020 [2020-09-27]
Μακρή, Κωνσταντίνα
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Το γιαούρτι είναι ένα γαλακτοκομικό προϊόν πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, το ο-ποίο περιέχει συνδυασμό συστατικών απαραίτητων για την ανάπτυξη τόσο κατά την παι-δική ηλικία όσο και κατά την εφηβεία, προάγοντας έτσι την υγεία στην ενήλικη ζωή. Προϊόντα όπως το γιαούρτι βοηθούν στην πρόσληψη θρεπτικών συστατικών όπως είναι οι πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας , οι βιταμίνες (D,E,A,C), το ασβέστιο, τ...