Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
γάλα, φωσφολιπίδια, αναλυτικές μέθοδοι, HPLC, NMR
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Methods for the Determination of Phospholipids in Milk [Αγγλική]
Ημερομηνία:
05-03-2023
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΖΑΡΑΚΗΣ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Χημική και Βιομοριακή Ανάλυση (ΧΒΑ)
Περίληψη (Abstract): Το γάλα αποτελεί βασικό στοιχείο της διατροφής του ανθρώπου, είτε στη νωπή μορφή του είτε ως βάση σε άλλα προϊόντα, όπως το γιαούρτι και το τυρί. Έτσι, η σύσταση του γάλατος είναι ένα πεδίο με ιδιαίτερο επιστημονικό ενδιαφέρον. Οι παράγοντες που επηρεάζουν τη σύσταση του γάλατος είναι πολλοί μεταξύ αυτών γενετικοί, το στάδιο γαλουχίας, η ηλικία του παραγωγού ζώου, το καθεστώς σίτισης, η ύπαρξη νόσ...