Κριτήρια αναζήτησης: γάλα, φωσφολιπίδια, αναλυτικές μέθοδοι, HPLC, NMR
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: γάλα, φωσφολιπίδια, αναλυτικές μέθοδοι, HPLC, NMR Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Methods for the Determination of Phospholipids in Milk [Αγγλική] Ημερομηνία: 05-03-2023 Συγγραφέας: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΖΑΡΑΚΗΣ Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Χημική και Βιομοριακή Ανάλυση (ΧΒΑ) Περίληψη (Abstract): Το γάλα αποτελεί βασικό στοιχείο της διατροφής του ανθρώπου, είτε στη νωπή μορφή του είτε ως βάση σε άλλα προϊόντα, όπως το γιαούρτι και το τυρί. Έτσι, η σύσταση του γάλατος είναι ένα πεδίο με ιδιαίτερο επιστημονικό ενδιαφέρον. Οι παράγοντες που επηρεάζουν τη σύσταση του γάλατος είναι πολλοί μεταξύ αυτών γενετικοί, το στάδιο γαλουχίας, η ηλικία του παραγωγού ζώου, το καθεστώς σίτισης, η ύπαρξη νόσ...