Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
ΣΕΦ
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Ημερομηνία:
29-09-2019 [2019-09-29]
ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ, ΗΛΙΑΣ
Σχολή:
Σχολή Κοινωνικών Επιστημών
Τμήμα:
Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΔΤΕ)
Περίληψη (Abstract): Αντικείμενο της παρούσας διπλωματικής εργασίας είναι η συμβολή της γαστρονομίας, ως εναλλακτική μορφή τουρισμού, στην τοπική ανάπτυξη μέσω της χρήσης ελληνικών – τοπικών προϊόντων στις κουζίνες ξενοδοχείων στην Ελλάδα. Επίσης, ο βαθμός στον οποίο τοπικά δίκτυα παραγωγής και διάθεσης των προϊόντων αλλά και οι επιλογές των chefs στο θέμα μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ή θετικά την ανάπτυξη. ...