Βρέθηκαν 3 αποτελέσματα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
ΣΔΑΤ
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
The degree of readiness of food companies for the implementation of quality management systems, food safety management systems, Total Quality Management and Lean manufacturing. The case study of a food company producing natural honey. [Αγγλική]
Ημερομηνία:
24-09-2022 [2022-09-24]
Νάνου, Δήμητρα
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Σκοπός: Σκοπός αυτής της διπλωματικής εργασίας είναι να προσδιοριστεί ο βαθμός ετοιμότητας των επιχειρήσεων τροφίμων να υιοθετήσουν συστήματα διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων, Διοίκηση Ολικής Ποιότητας και Lean Manufacturing.
Μεθοδολογία: Προκειμένου να επιτευχθεί ο συγκεκριμένος σκοπός χρησιμοποιήθηκε μια σειρά από δομημένα ερωτηματολόγια, σε επιχείρηση παραγωγής φυσικού μελιού προκε...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Food safety management system (FSMS) implementation in a naval ship: advantages and implementation barriers [Αγγλική]
Ημερομηνία:
03-06-2022 [2022-06-03]
Αγριογιάννης, Μιχαήλ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Από το 1990 είναι υποχρεωτική σε όλες τις σχετικές με τρόφιμα, μονάδες και επιχειρήσεις, η εφαρμογή ενός συστήματος, το οποίο ταυτοποιεί, αξιολογεί και ελέγχει τους σημαντικούς, για την ασφάλεια των τροφίμων κινδύνους, όπως το Hazard Analysis Critical Control Points (HACCP). Το Πολεμικό Ναυτικό, στηριζόμενο στις επτά αρχές του συστήματος αυτού, δημιούργησε ένα αντίστοιχο Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλ...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
The effectiveness of quality and safety management systems in the greek food industry [Αγγλική]
Ημερομηνία:
25-09-2021 [2021-09-25]
ΚΙΤΟΥ, ΑΝΝΑ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Η διατροφή αποτελεί μια σταθερή επιδίωξη του ανθρώπου η οποία τον συνοδεύει σε όλη διάρκεια της ύπαρξης του είδους μας. Oι καταναλωτές της σημερινής κοινωνίας απαιτούν τρόφιμα υψηλής και σταθερής ποιότητας σε ευρεία ποικιλία καθ’ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Η ποιότητα και η ασφάλεια στον τομέα των τροφίμων αποτελεί βασική προϋπόθεση της ικανότητας ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων στις διεθνείς ...