Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
Ποιότητα και ασφάλεια τροφίμων
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Food labelling as a safety and quality factor [Αγγλική]
Ημερομηνία:
16-09-2023
ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΨΥΧΟΓΥΪΟΠΟΥΛΟΥ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Η παρούσα εργασία διερευνά την σημαντικότητα της επισήμανσης στα τρόφιμα και τον ρόλο που διακατέχει ως παράγοντας ποιότητας και ασφάλειας. Εκτενής αναφορά πραγματοποιείται στα αλλεργιογόνα και τα συστατικά που προκαλούν δυσανεξίες. Επίσης εξετάζονται και άλλοι διατροφικοί περιορισμοί που προκύπτουν από διάφορους παράγοντες όπως η ρύθμιση του σωματικού βάρους, ο σακχαρώδης διαβήτης και η κατανάλωσ...