Βρέθηκαν 2 αποτελέσματα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
Παρουσίαση
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
STUDY OF FLAVOURING IN FOOD.INTERACTION BETWEEN AROMATIC COMPOUNDS AND FOOD INGREDIENTS.AN EDUCATIONAL APPROACH. [Αγγλική]
Ημερομηνία:
19-09-2020 [2020-09-19]
ΚΑΖΑΚΟΥ, ΕΛΕΝΗ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Μεταπτυχιακή Ειδίκευση Καθηγητών των Φυσικών Επιστημών (ΚΦΕ)
Περίληψη (Abstract): Η συγκεκριμένη διπλωματική εργασία, πραγματοποιήθηκε με σκοπό να μελετήσει βιβλιογραφικά, την παρουσία των χημικών και φυσικών αρωματικών ουσιών στα τρόφιμα σαν τμήματα του κόσμου των προσθέτων, μέσα στην «μήτρα» του τροφίμου, όπου οι αλληλεπιδράσεις μεταξύ των συστατικών του παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Εξετάζονται επίσης οι τεχνικές απομόνωσης τους από την χημική βιομηχανία καθώς και η νομοθεσ...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Coaching: a plus(+) to managerial skills [Αγγλική]
Ημερομηνία:
2016 [2016]
ΑΛΕΞΙΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
Σχολή:
Σχολή Κοινωνικών Επιστημών
Τμήμα:
Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA)
Περίληψη (Abstract): The present analysis is about coaching and its benefits to managerial position. It is a descriptive and analytical research that was based on a well structured questionnaire. The sample comprises 190 managers of all types of Greek companies, from small to multinational and it was used to investigate whether coaching is significant as process to the administrative role of managers. The results indi...