Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
Ολική Οξύτητα / Total Acidity
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Applying Statistical Quality Control in a Wine Production Process to a Company Certified to ISO 22000 [Αγγλική]
Ημερομηνία:
20-09-2020 [2020-09-20]
Τσολάκου, Μαρίνα
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Στην σημερινή εποχή η υγιεινή και η ασφάλεια των τροφίμων αποτελεί πρωταρχική μέριμνα και υποχρέωση κάθε οργανισμού που σχετίζεται και δραστηριοποιείται στην αλυσίδα τροφίμων. Η υποχρέωση αυτή των οργανισμών γεννήθηκε μετά από τα συνεχή διατροφικά σκάνδαλα που ήρθαν στο φώς από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τα οποία αύξησαν την ανησυχία των καταναλωτών αναφορικά με την ασφάλεια των τροφίμων που έφτ...