Κριτήρια αναζήτησης: Νοθεία, Τρόφιμα
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: Νοθεία, Τρόφιμα Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Ημερομηνία: 27-02-2022 [2022-02-27] Συγγραφέας: ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΡΗΓΟΡΙΑ Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Χημική και Βιομοριακή Ανάλυση (ΧΒΑ) Περίληψη (Abstract): Η νοθεία στον τομέα των τροφίμων αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο εξ αρχαιοτάτων χρόνων, με τα πρώτα δείγματα να εντοπίζονται στην Αρχαία Ρώμη και Αθήνα. Στοχεύει στην αύξηση της κερδοφορίας των παραγωγών καθώς και των επιχειρήσεων, έχοντας όμως αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία των καταναλωτών. Τα τελευταία χρόνια παρουσιάζεται μία ραγδαία αύξηση των καταγεγραμμένων περιστατικών νοθείας. Για το λόγο αυτό...