Κριτήρια αναζήτησης: Μικροβιολογικοί – χημικοί - φυσικοί κίνδυνοι
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: Μικροβιολογικοί – χημικοί - φυσικοί κίνδυνοι Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Ημερομηνία: 5-2004 [2004] Συγγραφέας: Κοντογεώργος Αχιλλέας Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ) Περίληψη (Abstract): Η παρούσα µελέτη έχει ως στόχο να παρουσιάσει την ολοκληρωµένη εφαρµογή ενός συστήµατος Ανάλυσης Επικινδυνότητας στα Κρίσιµα Σηµεία Έλεγχου (HACCP) σε επιχειρήσεις παρασκευής έτοιµων γευµάτων όπως για παράδειγµα χώροι µαζικής εστίασης ή επιχειρήσεις τροφοδοσίας (catering). Το HACCP είναι το σύστηµα ποιότητας που έχει παγκόσµια συνδεθεί µε την ασφάλεια των τροφίµων. Κύριο χαρακτηριστικό του HACCP, ...