Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
Μικροβιολογικοί – χημικοί - φυσικοί κίνδυνοι
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Ημερομηνία:
5-2004 [2004]
Κοντογεώργος Αχιλλέας
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Η παρούσα µελέτη έχει ως στόχο να παρουσιάσει την ολοκληρωµένη εφαρµογή ενός συστήµατος Ανάλυσης Επικινδυνότητας στα Κρίσιµα Σηµεία Έλεγχου (HACCP) σε επιχειρήσεις παρασκευής έτοιµων γευµάτων όπως για παράδειγµα χώροι µαζικής εστίασης ή επιχειρήσεις τροφοδοσίας (catering). Το HACCP είναι το σύστηµα ποιότητας που έχει παγκόσµια συνδεθεί µε την ασφάλεια των τροφίµων. Κύριο χαρακτηριστικό του HACCP, ...