Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
Μικροβιολογική ανάλυση
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Quality control of ground meat preparation focusing on the microbiological efficacy of Sodium Diacetate to enhance product safety and hygiene. [Αγγλική]
Ημερομηνία:
17-05-2025
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΑΠΟΥΝΤΖΑΚΗ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Η παρούσα διπλωματική εργασία διερευνά την επίδραση του διοξεικού νατρίου στη μικροβιολογική σταθερότητα, τη φυσικοχημική ποιότητα και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του κιμά, με στόχο την παράταση της διάρκειας ζωής του και την ενίσχυση της ασφάλειάς του. Η χρήση συντηρητικών στα προϊόντα κρέατος αποτελεί κοινή πρακτική στη βιομηχανία τροφίμων, με σκοπό την αναστολή της ανάπτυξης παθογόνων μικρ...