Κριτήρια αναζήτησης: τεχνικές προσδιορισμού αμινοξέων
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα

Επιλέξτε την εφαρμογή κριτηρίων αναζήτησης απο την παρακάτω λίστα, στα αποτελέσματα που βρέθηκαν:

Απόκρυψη λίστας κριτηρίων αναζήτησης
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: τεχνικές προσδιορισμού αμινοξέων Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Determination of amino acids in dairy products [Αγγλική] Ημερομηνία: 20-07-2024 Συγγραφέας: ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Χημική και Βιομοριακή Ανάλυση (ΧΒΑ) Περίληψη (Abstract): Επισημαίνονται οι μέθοδοι προσδιορισμού της ποιότητας των πρωτεϊνών στα γαλακτοκομικά προϊόντα και συζητείται η ανίχνευση αμινοξέων μέσω γαλακτοκομικών προϊόντων με τη χρήση διαφορετικών τεχνικών - όξινη υδρόλυση, υδρόλυση με βάση και ενζυμική υδρόλυση- οι διαδικασίες επικυρώνονται περαιτέρω με ορισμένες διεργασίες. Ακόμα αποκαλύπτονται τα ευρήματα της ανάλυσης φασματομετρίας μάζας που βοηθά στην ...