Επιλέξτε την εφαρμογή κριτηρίων αναζήτησης απο την παρακάτω λίστα, στα αποτελέσματα που βρέθηκαν:
Απόκρυψη λίστας κριτηρίων αναζήτησης
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
τεχνικές ομογενοποίησης και εκχύλισης
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Determination of amino acids in dairy products [Αγγλική]
Ημερομηνία:
20-07-2024
ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Χημική και Βιομοριακή Ανάλυση (ΧΒΑ)
Περίληψη (Abstract): Επισημαίνονται οι μέθοδοι προσδιορισμού της ποιότητας των πρωτεϊνών στα γαλακτοκομικά προϊόντα και συζητείται η ανίχνευση αμινοξέων μέσω γαλακτοκομικών προϊόντων με τη χρήση διαφορετικών τεχνικών - όξινη υδρόλυση, υδρόλυση με βάση και ενζυμική υδρόλυση- οι διαδικασίες επικυρώνονται περαιτέρω με ορισμένες διεργασίες. Ακόμα αποκαλύπτονται τα ευρήματα της ανάλυσης φασματομετρίας μάζας που βοηθά στην ...