Κριτήρια αναζήτησης: επιχειρήσεις
Βρέθηκαν 4 αποτελέσματα

Επιλέξτε την εφαρμογή κριτηρίων αναζήτησης απο την παρακάτω λίστα, στα αποτελέσματα που βρέθηκαν:

Απόκρυψη λίστας κριτηρίων αναζήτησης
Βρέθηκαν 4 αποτελέσματα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: επιχειρήσεις Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: The impact of Covid-19 on Greek Enterprises and their support through Greek Banks [Αγγλική] Ημερομηνία: 26-09-2021 [2021-09-26] Συγγραφέας: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ Σχολή: Σχολή Κοινωνικών Επιστημών Τμήμα: Τραπεζική (ΤΡΑ) Περίληψη (Abstract): Η πανδημία του Covid-19 είναι ένα επίκαιρο θέμα που μέσα στο 2020-2021 επηρέασε, επηρεάζει, αλλά και θα επηρεάσει τα επόμενα έτη τις ζωές μας. Έχει δημιουργηθεί μια πρωτόγνωρη κατάσταση για όλους μας μέσα από τους περιορισμούς και τα lockdown που επιβλήθηκαν. Πέρα από τις ατομικές επιπτώσεις στον καθένα μας, είναι υπεύθυνη για την έναρξη μιας νέας παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Αυτή η κρίση δε μπο...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Corporate Social Responsibility of the systemic banks of Greece in the era of the financial crisis [Αγγλική] Ημερομηνία: 30-07-2020 [2020-07-30] Συγγραφέας: Πατρικαλάκη, Παναγιώτης Σχολή: Σχολή Κοινωνικών Επιστημών Τμήμα: Τραπεζική (ΤΡΑ) Περίληψη (Abstract): Η εταιρική κοινωνική ευθύνη, ξεκίνησε από την βαθύτερη ανάγκη των έχοντων οικονομικής και κοινωνικής δύναμης, να προσφέρουν «κάτι» στην κοινωνία που τους περιβάλλει. Από τα αρχαία χρόνια έως και την σύγχρονη εποχή η σχέση μεταξύ επιχειρήσεων και κοινωνίας ξεπερνούσε τον περιορισμό της εγχρήματης ανταλλαγής. Αυτή η σχέση αναπτύχθηκε ολοένα και περισσότερο, με το πέρασμα του χρόνου, για να αποτελέσε...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: "The Effects of the All Inclusive Tourist Model on the Local Economy of Zakynthos" [Αγγλική] Ημερομηνία: 30-09-2018 [2018-09-30] Συγγραφέας: ΒΕΛΛΑ, ΤΕΡΕΖΑ Σχολή: Σχολή Κοινωνικών Επιστημών Τμήμα: Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΔΤΕ) Περίληψη (Abstract): Η εφαρμογή συστημάτων All Inclusive στις ξενοδοχειακές μονάδες αποτελεί μία σύγχρονη πρακτική η οποία εφαρμόζεται ολοένα και περισσότερο λόγω της ανάγκης για έλεγχο του κόστους ταξιδιού από την πλευρά των τουριστών και της ανάγκης για ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας από την πλευρά των τουριστικών επιχειρήσεων. Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι η διερεύνηση των αντιλήψεων που έχουν οι κάτοικοι κ...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: ECONOMIC ANALYSIS OF THE HELLENIC FOOD INDUSTRY [Αγγλική] Ημερομηνία: 23-09-2017 [2017-09-23] Συγγραφέας: ΜΠΛΙΘΙΚΙΩΤΗ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ Σχολή: Σχολή Κοινωνικών Επιστημών Τμήμα: Τραπεζική (ΤΡΑ) Περίληψη (Abstract): Ο στόχος της παρούσας μελέτης είναι να εκτιμηθεί η Χρηματοοικονομική Ανάλυση του κλάδου τροφίμων της Ελλάδας, με μέθοδο εκτίμησης τη χρήση Αριθμοδεικτών. Η συγκεκριμένη έρευνα εστιάζει σε δέκα εισηγμένες επιχειρήσεις του κλάδου στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Τα δεδομένα που χρησιμοποιήθηκαν αφορούν τις επιχειρήσεις αυτές, για την περίοδο 2011-2015. Τα δεδομένα για τον υπολογισμό των Αριθμοδεικτών πάρθη...