Επιλέξτε την εφαρμογή κριτηρίων αναζήτησης απο την παρακάτω λίστα, στα αποτελέσματα που βρέθηκαν:
Απόκρυψη λίστας κριτηρίων αναζήτησης
Βρέθηκαν 3 αποτελέσματα
, σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
Συστήματα διαχείρισης ποιότητας
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Ιnvestigation of quality managment systems implementation in pharmaceutical industry with emphasis οn new drugs approval procedures and circulation [Αγγλική]
Ημερομηνία:
25-09-2021 [2021-09-25]
Αναστασάτου, Κατερίνα
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Σκοπός της παρούσης διπλωματικής εργασίας είναι να προσεγγίσει την έννοια της ποιότητας (όρος με πολλές διαστάσεις και ερμηνείες), τις βασικές αρχές που την διέπουν και να περιγράψει τα συστήματα διαχείρισης ποιότητας και τη σημασία τους στη φαρμακευτική βιομηχανία.
Η ποιότητα αποτελεί θεμελιώδη αρχή για κάθε φάρμακο και ενσωματώνεται σε όλα τα στάδια του κύκλου ζωής του. Η ανάπτυξη ποιοτι...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
The impact of ISO 9001 implementation on the quality of services provided by hotel units in prefecture of Attica [Αγγλική]
Ημερομηνία:
26-09-2020 [2020-09-26]
ΓΙΑΣΙΡΑΝΗΣ, ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ - ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Σχολή:
Σχολή Κοινωνικών Επιστημών
Τμήμα:
Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΔΤΕ)
Περίληψη (Abstract): Η εφαρμογή του προτύπου ISO 9001 στοχεύει στη παροχή ενός πρακτικού και εφαρμόσιμου συστήματος διαχείρισης ποιότητας για τη βελτίωση και παρακολούθηση όλων των τομέων μιας επιχείρησης. Η εφαρμογή ενός αποτελεσματικού και ισχυρού συστήματος διαχείρισης ποιότητας ISO 9001 επιτρέπει την εστίαση σε σημαντικούς τομείς μιας επιχείρησης και στην βελτίωση της αποδοτικότητα της. Παρόλα αυτά, η εφαρμογή του...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Consumer attitudes regarding food safety and quality management systems (HACCP, ISO 22000, ISO 9001). Evidence from Spain. [Αγγλική]
Ημερομηνία:
30-09-2017 [2017-09-30]
Χαιριστανίδης, Γεώργιος
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Η διατροφή αποτελεί βασική βιολογική ανάγκη για τη διατήρηση στη ζωή. Στις περιοχές, όπως η Ισπανία, όπου η διαθεσιμότητα των τροφίμων δεν υπόκειται σε περιορισμούς, η ανάδειξη της σημασίας της υγιεινής και της ποιότητας των τροφίμων επιβάλλει το βασικό πλαίσιο λειτουργίας της εφοδιαστικής αλυσίδας. Οι απόψεις των καταναλωτών για την ποιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων δεν είναι πάντα ταυτόσημε...