Επιλέξτε την εφαρμογή κριτηρίων αναζήτησης απο την παρακάτω λίστα, στα αποτελέσματα που βρέθηκαν:
Απόκρυψη λίστας κριτηρίων αναζήτησης
Βρέθηκαν 2 αποτελέσματα
, σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Food quality and safety management systems.Their contribution to the wine vinegar industry. [Αγγλική]
Ημερομηνία:
17-09-2023
ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Διανύοντας τον 21 αιώνα είναι πια κοινώς αποδεκτό ότι η ποιότητα και ασφάλεια των τροφίμων αποτελεί βασικό κριτήριο ικανοποίησης του καταναλωτικού κοινού καθώς και μέτρο της ανταγωνιστικότητας της επιχείρησης στη διεθνή αγορά. Προϋπόθεση για να διαθέτουν τα τρόφιμα υψηλή ποιότητα και ασφάλεια είναι η εφαρμογή συστημάτων διασφάλισης ποιότητας και ασφάλειας από τις εταιρείες. Η Εργασία αποτελείται α...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
THE EVALUATION OF THE EMPLOYEE’S CULTURE IN INDUSTRY WITH REGARDS TO THE FOOD PRODUCTS SAFETY AND TO THE MANAGEMENT SYSTEM, THROUGH A STATISTICAL APPROACH [Αγγλική]
Ημερομηνία:
20-09-2020 [2020-09-20]
ΚΙΛΜΕΤΗΣ, ΜΙΧΑΗΛ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Η ασφάλεια των τροφίμων εξακολουθεί να αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα στη βιομηχανία τροφίμων. Σχετίζεται µε την ύπαρξη και τα επίπεδα κινδύνων που αφορούν τα τρόφιμα στο σημείο κατανάλωσής τους. Καθώς οι κίνδυνοι ασφάλειας τροφίμων μπορεί να παρουσιαστούν σε οποιοδήποτε στάδιο της αλυσίδας τροφίμων, είναι σημαντικό να υπάρχει επαρκής έλεγχος σε όλο το εύρος της. Τα τρόφιμα που δεν πε...