Κριτήρια αναζήτησης: Π.Ο.Π. προϊόντα Λέσβου
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα

Επιλέξτε την εφαρμογή κριτηρίων αναζήτησης απο την παρακάτω λίστα, στα αποτελέσματα που βρέθηκαν:

Απόκρυψη λίστας κριτηρίων αναζήτησης
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: Π.Ο.Π. προϊόντα Λέσβου Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Ημερομηνία: 25-09-2022 [2022-09-25] Συγγραφέας: Σουγλάνη, Καλλιρρόη Ελευθερία Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ) Περίληψη (Abstract): Ο δεύτερος πυλώνας της Λεσβιακής οικονομίας, μετά την παραγωγή ελαιόλαδου στο νησί, είναι η αιγοπροβατοτροφία, η οποία αποτελεί έναν δυναμικά αναπτυσσόμενο κλάδο, προσφέροντας οικονομική ανάπτυξη, τόσο στο νησί όσο και στους κτηνοτρόφους . Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται συνεχής αύξηση στις εξαγωγές τυροκομικών προϊόντων και ειδικότερα φέτας, η οποία, ως κατοχυρωμένο Π.Ο.Π. προϊόν, επιβάλλεται ...