Κριτήρια αναζήτησης: Πουλερικά
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα

Επιλέξτε την εφαρμογή κριτηρίων αναζήτησης απο την παρακάτω λίστα, στα αποτελέσματα που βρέθηκαν:

Απόκρυψη λίστας κριτηρίων αναζήτησης
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: Πουλερικά Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Ημερομηνία: 10-2016 [2016-10] Συγγραφέας: ΔΕΛΗΓΕΩΡΓΗΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ) Περίληψη (Abstract): Η ασφάλεια των παραγόμενων τροφίμων, αποτελεί σημαντικό στόχο για την βιομηχανία. Αυτή μπορεί να εξασφαλιστεί μέσω του ελέγχου των διαφόρων ειδών κινδύνων σε κάθε στάδιο παραγωγής. Οι μικροβιολογικοί κίνδυνοι είναι εξαιρετικά σημαντικοί, καθώς πολλές φορές δεν είναι άμεσα ορατοί και απαιτούν εξειδικευμένες εργαστηριακές εξετάσεις για τον αποκλεισμό τους. Η Salmonella spp, αποτελεί έναν σημαντικό μ...