Κριτήρια αναζήτησης: Ποιότητα, ΗACCP, COMECAT, Διαχείριση Ασφάλειας Τροφίμων, Μέτρα Ελέγχου
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα

Επιλέξτε την εφαρμογή κριτηρίων αναζήτησης απο την παρακάτω λίστα, στα αποτελέσματα που βρέθηκαν:

Απόκρυψη λίστας κριτηρίων αναζήτησης
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: Ποιότητα, ΗACCP, COMECAT, Διαχείριση Ασφάλειας Τροφίμων, Μέτρα Ελέγχου Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Risk analysis and control measures of catering unit in an environment of health interest. The case of a hospital catering unit. [Αγγλική] Ημερομηνία: 8-10-2024 Συγγραφέας: ΜΑΡΙΑ ΠΙΠΛΙΚΑΤΣΗ Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ) Περίληψη (Abstract): Η Ανάλυση Κινδύνων και τα Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου (HACCP) είναι μια συστηματική προσέγγιση για την ασφάλεια των τροφίμων που βοηθά στον εντοπισμό, την αξιολόγηση και τον έλεγχο των κινδύνων σε όλη τη διαδικασία παραγωγής τροφίμων.Οι αρχές του μπορούν να προσαρμοστούν και να εφαρμοστούν σε άλλους κλάδους, συμπεριλαμβανομένης της υγειονομικής περίθαλψης. Σε περιβάλλοντα υγειονομικής περίθαλψης, το HA...