Επιλέξτε την εφαρμογή κριτηρίων αναζήτησης απο την παρακάτω λίστα, στα αποτελέσματα που βρέθηκαν:
Απόκρυψη λίστας κριτηρίων αναζήτησης
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
Μικρές και μεσαίου μεγέθους γαλακτοκομικές εταιρίες
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
The effectiveness of the HACCP system in the dairy industry. Case study of yogurt production industry. [Αγγλική]
Ημερομηνία:
21-9-2024
ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΚΛΑΨΗΣ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Η παρούσα Μεταπτυχιακή Διπλωματική Εργασία (ΜΔΕ) πραγματεύεται τον βαθμό επίτευξης των στόχων του HACCP που στην ουσία είναι η αποτελεσματικότητα του. Για την αποτελεσματικότητα του HACCP πρέπει να αναγνωρίζονται και να καταγράφονται οι κίνδυνοι σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας του τροφίμου και συγκεκριμένα στην παραγωγική διαδικασία του γιαουρτιού από εξειδικευμένο προσωπικό. Να...