Κριτήρια αναζήτησης: GASTRONOMY
Βρέθηκαν 2 αποτελέσματα
Βρέθηκαν 2 αποτελέσματα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: GASTRONOMY Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: GASTRONOMY TOURISM ON THE ISLANDS OF PAROS ANTIPAROS FOLEGANDROS AND KOYFONISSIA [Αγγλική] Ημερομηνία: 26-09-2021 [2021-09-26] Συγγραφέας: ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗ, ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΑ Σχολή: Σχολή Κοινωνικών Επιστημών Τμήμα: Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΔΤΕ) Περίληψη (Abstract): Η εργασία αυτή εκπονήθηκε στα πλαίσια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου με σκοπό να αποτυπώσει τον γαστρονομικό τουρισμό στα νησιά Πάρος, Αντίπαρος, Φολέγανδρος και Κουφονήσια τα οποία βρίσκονται στο ευρύτερο σύμπλεγμα των Κυκλάδων και να προσδιορίσει την σημασία του για τον τουριστικό τομέα. Τα τελευταία χρόνια ,η επι...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: THESSALONIKI AS A GASTRONOMIC TOURISM DESTINATION [Αγγλική] Ημερομηνία: 30-09-2018 [2018-09-30] Συγγραφέας: ΖΑΡΩΤΙΑΔΟΥ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ Σχολή: Σχολή Κοινωνικών Επιστημών Τμήμα: Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΔΤΕ) Περίληψη (Abstract): Η παρούσα Διπλωματική Εργασία εκπονήθηκε στα πλαίσια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και έχει ως αντικείμενο την ανάπτυξη του γαστρονομικού τουρισμού στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Ο γαστρονομικός τουρισμός προσελκύει το έντονο ενδιαφέρον σε πολιτικό, επιχειρηματικό και ακαδημαϊκό επίπεδο, ως μια ελκυστική εναλλακτική μορφή τ...