Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
FSMS
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Food safety management system (FSMS) implementation in a naval ship: advantages and implementation barriers [Αγγλική]
Ημερομηνία:
03-06-2022 [2022-06-03]
Αγριογιάννης, Μιχαήλ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Από το 1990 είναι υποχρεωτική σε όλες τις σχετικές με τρόφιμα, μονάδες και επιχειρήσεις, η εφαρμογή ενός συστήματος, το οποίο ταυτοποιεί, αξιολογεί και ελέγχει τους σημαντικούς, για την ασφάλεια των τροφίμων κινδύνους, όπως το Hazard Analysis Critical Control Points (HACCP). Το Πολεμικό Ναυτικό, στηριζόμενο στις επτά αρχές του συστήματος αυτού, δημιούργησε ένα αντίστοιχο Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλ...