Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
BRCGS
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Managing threat and fraud in food sector - Challenges and practises [Αγγλική]
Ημερομηνία:
14-09-2025
ΕΥΑΝΘΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Η απάτη στα τρόφιμα θέτει αυξανόμενους κινδύνους για τη δημόσια υγεία, υπονομεύει την αξία της επωνυμίας και διαβρώνει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στη συμμόρφωση των επιχειρήσεων με τους ισχύοντες κανονισμούς. Αυτή η εργασία διερευνά ολοκληρωμένες στρατηγικές για την πρόληψη και τη διαχείριση της απάτης στις παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού τροφίμων. Μια συστηματική ανασκόπηση της βιβλιογραφίας,...