Κριτήρια αναζήτησης: Μέτρα ελέγχου, κατηγοριοποίηση, συστήματα διαχείρισης ποιότητας τροφίμων, ISO 22000, HACCP
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: Μέτρα ελέγχου, κατηγοριοποίηση, συστήματα διαχείρισης ποιότητας τροφίμων, ISO 22000, HACCP Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Methodology development for the selection of control measures in food safety management systems and its implementation in an industrial rice-legums packing unit [Αγγλική] Ημερομηνία: 13-05-2017 [2017-05-13] Συγγραφέας: ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΙΠΙΤΣΑ Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ) Περίληψη (Abstract): Η ασφάλεια των τροφίμων που καταναλώνονται, παίζει κυρίαρχο ρόλο στη διατήρηση της καλής υγείας των ανθρώπων. Για το λόγο αυτό, οι αρμόδιοι φορείς και οι βιομηχανίες παραγωγής τροφίμων, εστιάζουν στην παραγωγή ασφαλών τροφίμων, εφαρμόζοντας διεθνή πρότυπα, όπως το ISO 22000. Στα πλαίσια αυτά έχουν αναπτυχθεί συστήματα όπως το HACCP, τα οποία βασίζονται σε συγκεκριμένες αρχές και εφαρμόζονται υποχρ...