Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
University
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Food chain control. Kinds of adulteration control methods effects on humans and the enviroment. [Αγγλική]
Ημερομηνία:
16-09-2017 [2017-09-16]
Γαλανοπούλου, Ευανθία
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Μεταπτυχιακή Ειδίκευση Καθηγητών των Φυσικών Επιστημών (ΚΦΕ)
Περίληψη (Abstract): Η νοθεία που συμβαίνει στον τομέα της παραγωγής, της μεταφοράς και της διάθεσης των τροφίμων, αποτελεί μέγιστο πρόβλημα, όχι μόνο για τις αρμόδιες αρχές κάθε κράτους, αλλά και για τον κάθε καταναλωτή ξεχωριστά. Το θέμα της νοθείας των τροφίμων, είναι εξόχως σοβαρό, διότι αφορά: α) τη δημόσια υγεία, β) την παραπλάνηση του καταναλωτή, όταν γίνεται σε βάρος του, με σκοπό τη μεγιστοποίηση του κέρδους ...