Κριτήρια αναζήτησης: HACCP, ISO 22000:2018, Γαλακτοκομική Μονάδα, Ανάλυση Επικινδυνότητας
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: HACCP, ISO 22000:2018, Γαλακτοκομική Μονάδα, Ανάλυση Επικινδυνότητας Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Historical Retrospective on Food Safety Systems. Special Reference to ISO 22000 - Statistical Quality Control in the Dairy Industry [Αγγλική] Ημερομηνία: 15-09-2024 Συγγραφέας: ΦΩΤΙΟΣ ΜΟΣΚΟΦΙΔΗΣ Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ) Περίληψη (Abstract): Μεγάλο μέρος της διατροφικής καθημερινότητας των ανθρώπων σήμερα αποτελεί η κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων. Στην παρούσα διπλωματική εργασία, ερευνάται το πώς η εφαρμογή των συστημάτων ασφάλειας τροφίμων ISO 22000:2018 σε μεγάλη βιομηχανία γάλακτος της βορείου Ελλάδος, μπορεί να μειώσει (σε πάροδο ετών) τρεις κατηγορίες μη συμμορφώσεων (κύριες, δευτερεύουσες και παρατηρήσεις). Η διενέργεια το...