Κριτήρια αναζήτησης: HACCP, ISO 22000:2005, FSO, PRPs, o'PRPs
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: HACCP, ISO 22000:2005, FSO, PRPs, o'PRPs Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: SETTING FOOD SAFETY OBJECTIVES FOR THE PRODUCTION OF SAFE FOOD - THEIR ROLE IN THE FOOD SAFETY MANAGEMENT SYSTEMS OF ANIMAL ORIGIN [Αγγλική] Ημερομηνία: 10-2016 [2016-10] Συγγραφέας: ΜΙΣΤΥΛΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ) Περίληψη (Abstract): Σκοπός της εργασίας είναι η μελέτη των Στόχων Ασφάλειας Τροφίμων (Food Safety Objectives) στην παραγωγή ασφαλών τροφίμων, σε συνδυασμό με τα Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (ΣΔΑΤ) και την εφαρμογή τους σε μια μονάδα παραγωγής ανθότυρου. Η ασφάλεια των τροφίμων επεκτείνεται σε όλη την αλυσίδα παραγωγής και θα πρέπει να εξετάζεται σε κάθε στάδιο της αλυσίδας τροφίμων, λόγω της εμφάνισης πολ...