Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
HACCP, ISO 22000:2005, FSO, PRPs, o'PRPs
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
SETTING FOOD SAFETY OBJECTIVES FOR THE PRODUCTION OF SAFE FOOD - THEIR ROLE IN THE FOOD SAFETY MANAGEMENT SYSTEMS OF ANIMAL ORIGIN [Αγγλική]
Ημερομηνία:
10-2016 [2016-10]
ΜΙΣΤΥΛΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Σκοπός της εργασίας είναι η μελέτη των Στόχων Ασφάλειας Τροφίμων (Food Safety Objectives) στην παραγωγή ασφαλών τροφίμων, σε συνδυασμό με τα Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (ΣΔΑΤ) και την εφαρμογή τους σε μια μονάδα παραγωγής ανθότυρου. Η ασφάλεια των τροφίμων επεκτείνεται σε όλη την αλυσίδα παραγωγής και θα πρέπει να εξετάζεται σε κάθε στάδιο της αλυσίδας τροφίμων, λόγω της εμφάνισης πολ...