Κριτήρια αναζήτησης: Food and Beverage Management
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: Food and Beverage Management Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: « The Food and Beverage Management of a modern hotel and the challenges it has to face through Covid-19. Case study: The White Rocks hotel in Kefalonia. [Αγγλική] Ημερομηνία: 26-09-2021 [2021-09-26] Συγγραφέας: ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΥ, ΜΑΡΊΑ - ΆΝΤΖΕΛΑ Σχολή: Σχολή Κοινωνικών Επιστημών Τμήμα: Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΔΤΕ) Περίληψη (Abstract): Ο τουριστικός κλάδος, αναντίρρητα είναι αντιμέτωπος με τη γιγαντιαία πρόκληση της παγκόσμιας πανδημίας του Covid – 19. Οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις καλούνται να αντιμετωπίσουν μια νέα πραγματικότητα και να προσαρμοστούν σε νέα εργασιακά δεδομένα. Η προβλεπόμενη υγειονομική πολιτική, η καθιέρωση σημαντικότατων μέτρων πρόληψης για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού, αλλά και η προσωπική ευθύνη τω...