Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
Food and Beverage Management
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
« The Food and Beverage Management of a modern hotel and the challenges it has to face through Covid-19. Case study: The White Rocks hotel in Kefalonia. [Αγγλική]
Ημερομηνία:
26-09-2021 [2021-09-26]
ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΥ, ΜΑΡΊΑ - ΆΝΤΖΕΛΑ
Σχολή:
Σχολή Κοινωνικών Επιστημών
Τμήμα:
Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΔΤΕ)
Περίληψη (Abstract): Ο τουριστικός κλάδος, αναντίρρητα είναι αντιμέτωπος με τη γιγαντιαία πρόκληση της παγκόσμιας πανδημίας του Covid – 19. Οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις καλούνται να αντιμετωπίσουν μια νέα πραγματικότητα και να προσαρμοστούν σε νέα εργασιακά δεδομένα. Η προβλεπόμενη υγειονομική πολιτική, η καθιέρωση σημαντικότατων μέτρων πρόληψης για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού, αλλά και η προσωπική ευθύνη τω...