Κριτήρια αναζήτησης: Cheese
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: Cheese Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Ημερομηνία: 02-04-2021 [2021-04-02] Συγγραφέας: Αλεξοπούλου, Αθηνά Δήμητρα Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Χημική και Βιομοριακή Ανάλυση (ΧΒΑ) Περίληψη (Abstract): Τα γαλακτοκομικά προϊόντα είναι από τις βασικότερες τροφές του ανθρώπου λόγω της υψηλής διατροφικής τους αξίας. Η αυξημένη κατανάλωσή τους έχει συμβάλλει στην ανάγκη των γαλακτοβιομηχανιών να εφαρμόζουν ελέγχους για τον προσδιορισμό της σύστασης των προϊόντων αυτών ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια και η ποιότητά τους. Υπάρχουν αρκετές φασματοσκοπικές τεχνικές που χρησιμοποιούνται για τον ποιοτικό...