Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
Cheese
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Ημερομηνία:
02-04-2021 [2021-04-02]
Αλεξοπούλου, Αθηνά Δήμητρα
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Χημική και Βιομοριακή Ανάλυση (ΧΒΑ)
Περίληψη (Abstract): Τα γαλακτοκομικά προϊόντα είναι από τις βασικότερες τροφές του ανθρώπου λόγω της υψηλής διατροφικής τους αξίας. Η αυξημένη κατανάλωσή τους έχει συμβάλλει στην ανάγκη των γαλακτοβιομηχανιών να εφαρμόζουν ελέγχους για τον προσδιορισμό της σύστασης των προϊόντων αυτών ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια και η ποιότητά τους. Υπάρχουν αρκετές φασματοσκοπικές τεχνικές που χρησιμοποιούνται για τον ποιοτικό...