Κριτήρια αναζήτησης: Casein
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: Casein Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: The effect of heat treatment conditions on milk proteins [Αγγλική] Ημερομηνία: 05-05-2018 [2018-05-05] Συγγραφέας: Τάρλα, Αγγελική Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Μεταπτυχιακή Ειδίκευση Καθηγητών των Φυσικών Επιστημών (ΚΦΕ) Περίληψη (Abstract): Οι πρωτεΐνες του γάλακτος αποτελούν ένα από τα κυριότερα συστατικά του δεδομένου ότι εκτός από τη σημαντική διατροφική και βιολογική τους δράση, διαθέτουν μοναδικές ιδιότητες που επιτρέπουν τη μεταποίηση του γάλακτος σε άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα. Οι θερμικές επεξεργασίες που εφαρμόζονται στο γάλα είναι απαραίτητες για την εξυγίανσή του, παράλληλα όμως πρέπει να λαμβάνεται υπόψη η σταθερότητα των...