Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
8
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Molecular Methods for the Detection of Pathogens in Food [Αγγλική]
Ημερομηνία:
23-07-2023
ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΣΜΑΡΝΑΚΗ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Χημική και Βιομοριακή Ανάλυση (ΧΒΑ)
Περίληψη (Abstract): Η τροφή και το νερό είναι οι βασικοί παράγοντες της ζωής. Με την κατανάλωση, όμωςαυτών μπορεί ο άνθρωπος να οδηγηθεί σε λοιμώδεις καταστάσεις οι οποίεςονομάζονται τροφιμογενής ή υδατογενείς λοιμώξεις. Τα παθογόνα που μπορούν ναπροκαλέσουν αυτές τις μολύνσεις είναι παράσιτα, βακτήρια, ιοί, τοξίνες και κατάλοιπααπό φάρμακα τα οποία μπορεί να έχει έρθει σε επαφή το τρόφιμο στην αρχική μορφήτου. Τα συ...