Κριτήρια αναζήτησης: 8
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: 8 Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Molecular Methods for the Detection of Pathogens in Food [Αγγλική] Ημερομηνία: 23-07-2023 Συγγραφέας: ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΣΜΑΡΝΑΚΗ Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Χημική και Βιομοριακή Ανάλυση (ΧΒΑ) Περίληψη (Abstract): Η τροφή και το νερό είναι οι βασικοί παράγοντες της ζωής. Με την κατανάλωση, όμωςαυτών μπορεί ο άνθρωπος να οδηγηθεί σε λοιμώδεις καταστάσεις οι οποίεςονομάζονται τροφιμογενής ή υδατογενείς λοιμώξεις. Τα παθογόνα που μπορούν ναπροκαλέσουν αυτές τις μολύνσεις είναι παράσιτα, βακτήρια, ιοί, τοξίνες και κατάλοιπααπό φάρμακα τα οποία μπορεί να έχει έρθει σε επαφή το τρόφιμο στην αρχική μορφήτου. Τα συ...