Κριτήρια αναζήτησης: χρωστικές, μέθοδοι προσδιορισμού, HPLC, TLC, ασφάλεια τροφίμων
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: χρωστικές, μέθοδοι προσδιορισμού, HPLC, TLC, ασφάλεια τροφίμων Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: METHODS FOR THE DETERMINATION OF PIGMENTS AS FOOD ADDITIVES [Αγγλική] Ημερομηνία: 20-07-2024 Συγγραφέας: ΜΑΡΙΑ ΒΕΡΒΕΡΗ Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Χημική και Βιομοριακή Ανάλυση (ΧΒΑ) Περίληψη (Abstract): Οι χρωστικές στα τρόφιμα είναι ουσίες που χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν ή να αλλάξουν το χρώμα των τροφίμων. Αυτές μπορεί να είναι φυσικές ή συνθετικές και χρησιμοποιούνται ευρέως στη βιομηχανία τροφίμων για να κάνουν τα προϊόντα πιο ελκυστικά οπτικά. Οι χρωστικές στα τρόφιμα παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση και την αποδοχή των προϊόντων από τους καταναλωτές. Είναι σημαντικό να χρησιμοποι...