Κριτήρια αναζήτησης: φασματοσκοπίαφασματομετρία, γάλα, αμινοξέα γάλακτος, σάκχαρα γάλακτος, NMR, φασματομετρία μάζας
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: φασματοσκοπίαφασματομετρία, γάλα, αμινοξέα γάλακτος, σάκχαρα γάλακτος, NMR, φασματομετρία μάζας Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Spectroscopic and spectrometric methods for the analysis of sugars and amino acids in milk [Αγγλική] Ημερομηνία: 03-02-2022 [2022-02-03] Συγγραφέας: Φουσκαρινη, Ευρυκλεια Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Χημική και Βιομοριακή Ανάλυση (ΧΒΑ) Περίληψη (Abstract): Το γάλα είναι βασικό συστατικό στη διατροφή των βρεφών παγκοσμίως αλλά και στη διατροφή των ενηλίκων. Το γάλα καταναλώνεται φρέσκο και μεταποιημένο σε ποικιλία γαλακτοκομικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων τυριών, γαλακτοκομικών προϊόντων που έχουν υποστεί ζύμωση. Δεδομένης της συνεχούς ζήτησης των καταναλωτών για προϊόντα υψηλής ποιότητας και ειδικής προέλευσης, υπάρχει μεγάλη τάση για εφαρμογή π...