Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
φασματοσκοπίαφασματομετρία, γάλα, αμινοξέα γάλακτος, σάκχαρα γάλακτος, NMR, φασματομετρία μάζας
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Spectroscopic and spectrometric methods for the analysis of sugars and amino acids in milk [Αγγλική]
Ημερομηνία:
03-02-2022 [2022-02-03]
Φουσκαρινη, Ευρυκλεια
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Χημική και Βιομοριακή Ανάλυση (ΧΒΑ)
Περίληψη (Abstract): Το γάλα είναι βασικό συστατικό στη διατροφή των βρεφών παγκοσμίως αλλά και στη διατροφή των ενηλίκων. Το γάλα καταναλώνεται φρέσκο και μεταποιημένο σε ποικιλία γαλακτοκομικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων τυριών, γαλακτοκομικών προϊόντων που έχουν υποστεί ζύμωση. Δεδομένης της συνεχούς ζήτησης των καταναλωτών για προϊόντα υψηλής ποιότητας και ειδικής προέλευσης, υπάρχει μεγάλη τάση για εφαρμογή π...