Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
πρότυπα, ποιότητα, τρόφιμα, δυσκολίες, ISO 22000, ISO 9001
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
The difficulties of applying ISO 22000 and ISO 9001 in the Greek food industries. [Αγγλική]
Ημερομηνία:
13-05-2023
ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Η παρούσα εργασία ασχολείται με τις δυσκολίες της εφαρμογής των προτύπωνISO 22000 και ISO 9001 στις βιοτεχνίες τροφίμων. Αρχικά, στην εργασία γίνεται αναφορά στα πρότυπα ποιότητας και ειδικότερα στο πρότυπο ISO 22000 και το πρότυπο ISO 9001. Στη συνέχεια, πραγματοποιείται μια εισαγωγή στην ασφάλεια τροφίμων και στα συστήματα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων, ενώ ακολουθούν οι παράγοντες ...