Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
πρωτεΐνη ορού γάλακτος
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
BY-PRODUCTS OF CREAMERY MANAGEMENT FOR THE PRODUCTION OF PROTEIN AND LACTOSE [Αγγλική]
Ημερομηνία:
19-09-2021 [2021-09-19]
Λαγός, Δημήτριος
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση Αποβλήτων (ΔΙΑ)
Περίληψη (Abstract): Ο ορός γάλακτος ή τυρόγαλα αποτελεί ένα υποπροϊόν της τυροκομικής διαδικασίας, το οποίο προκαλεί πολλά προβλήματα μετά την διάθεσή του στο περιβάλλον, λόγω του υψηλού οργανικού φορτίου του. Την δεδομένη στιγμή, ο τρόπος διαχείρισης είναι η παρασκευή ζωοτροφών σε ένα πολύ μικρό ποσοστό, καθώς και αυτό δεν αποτελεί ιδανική λύση, λόγω των εντερικών προβλημάτων που δημιουργούνται στα ζώα. Παρ’ όλ’ αυτ...