Κριτήρια αναζήτησης: πρωτεΐνη ορού γάλακτος
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: πρωτεΐνη ορού γάλακτος Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: BY-PRODUCTS OF CREAMERY MANAGEMENT FOR THE PRODUCTION OF PROTEIN AND LACTOSE [Αγγλική] Ημερομηνία: 19-09-2021 [2021-09-19] Συγγραφέας: Λαγός, Δημήτριος Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση Αποβλήτων (ΔΙΑ) Περίληψη (Abstract): Ο ορός γάλακτος ή τυρόγαλα αποτελεί ένα υποπροϊόν της τυροκομικής διαδικασίας, το οποίο προκαλεί πολλά προβλήματα μετά την διάθεσή του στο περιβάλλον, λόγω του υψηλού οργανικού φορτίου του. Την δεδομένη στιγμή, ο τρόπος διαχείρισης είναι η παρασκευή ζωοτροφών σε ένα πολύ μικρό ποσοστό, καθώς και αυτό δεν αποτελεί ιδανική λύση, λόγω των εντερικών προβλημάτων που δημιουργούνται στα ζώα. Παρ’ όλ’ αυτ...