Κριτήρια αναζήτησης: γραμμή παραγωγής κρουασάν
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: γραμμή παραγωγής κρουασάν Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: PERFORMANCE AND QUALITY ANALYSIS OF BAKERY - PASTRY PRODUCTION SYSTEMS [Αγγλική] Ημερομηνία: 10-2016 [2016-10] Συγγραφέας: ΨΑΡΡΑ, ΕΛΕΝΗ Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ) Περίληψη (Abstract): Στη σύγχρονη εποχή, οι καταναλωτές περιμένουν από τους κατασκευαστές να παρέχουν άριστη ποιότητα, αξιόπιστη, παροχές και ανταγωνιστικές τιμές. Η συντήρηση και η διαχείρισή της δεν αποτελεί πια αναγκαίο κακό, αλλά έχει αποκτήσει στρατηγική σημασία για τους πιο ανταγωνιστικούς οργανισμούς ανά τον κόσμο. Για την διατήρηση αξιόπιστων μηχανών ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή παραγωγική διαδικασία, πολλοί Ο...