Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
αισθητήρας, τρόφιμα, αλλοίωση, νοθεία, βιοαισθητήρας, νανουλικά χρυσού
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Sensors for the detection of spoilage and adulteration in food [Αγγλική]
Ημερομηνία:
18-07-2021 [2021-07-18]
Φρεναρίτου, Χαριτίνη
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Χημική και Βιομοριακή Ανάλυση (ΧΒΑ)
Περίληψη (Abstract): Ζούμε στην εποχή όπου, οι τροφιμογενείς ασθένειες - που προέρχονται από την κατανάλωση αλλοιωμένων/επιμολυσμένων τροφίμων- έχουν ως αποτέλεσμα την νόσηση πέραν των 600 εκατομμυρίων ανθρώπων και 420000 θανάτων παγκόσμια (2010), η νοθεία των τροφίμων με σκοπό το οικονομικό κέρδος έχει, περισσότερο από ποτέ, αναχθεί σε επιστήμη, και η απόρριψη τροφίμων ανέρχεται στη ΕΕ περίπου σε 88 εκατομμύρια τόνου...