Κριτήρια αναζήτησης: αισθητήρας, τρόφιμα, αλλοίωση, νοθεία, βιοαισθητήρας, νανουλικά χρυσού
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: αισθητήρας, τρόφιμα, αλλοίωση, νοθεία, βιοαισθητήρας, νανουλικά χρυσού Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Sensors for the detection of spoilage and adulteration in food [Αγγλική] Ημερομηνία: 18-07-2021 [2021-07-18] Συγγραφέας: Φρεναρίτου, Χαριτίνη Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Χημική και Βιομοριακή Ανάλυση (ΧΒΑ) Περίληψη (Abstract): Ζούμε στην εποχή όπου, οι τροφιμογενείς ασθένειες - που προέρχονται από την κατανάλωση αλλοιωμένων/επιμολυσμένων τροφίμων- έχουν ως αποτέλεσμα την νόσηση πέραν των 600 εκατομμυρίων ανθρώπων και 420000 θανάτων παγκόσμια (2010), η νοθεία των τροφίμων με σκοπό το οικονομικό κέρδος έχει, περισσότερο από ποτέ, αναχθεί σε επιστήμη, και η απόρριψη τροφίμων ανέρχεται στη ΕΕ περίπου σε 88 εκατομμύρια τόνου...