Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
Τσιπούρα
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Εφαρμογή ISO 22000 κατά την συσκευασία και επεξεργασία νωπών αλιευμάτων Τσιπούρας και Λαυρακιού.
MSc
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Application of ISO22000 in the packaging and processing of fresh sea bass and sea bream. [Αγγλική]
Ημερομηνία:
17-05-2020 [2020-05-17]
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Στην παρούσα εργασία θα ασχοληθούμε με την εφαρμογή και την υλοποίηση των προτύπων HACCP και ISO κατά την συσκευασία και επεξεργασία νωπών αλιευμάτων Τσιπούρας και Λαβρακιού τα οποία προέρχονται από τον κλάδο της ιχθυοκαλλιέργειας. Σκοπός της παρούσας είναι να αποτυπώσει όλα εκείνα τα στοιχεία που αφορούν την εφαρμογή και λειτουργία του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας και του Συστήματος Διαχείρισ...