Κριτήρια αναζήτησης: Τσιπούρα
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: Τσιπούρα Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Application of ISO22000 in the packaging and processing of fresh sea bass and sea bream. [Αγγλική] Ημερομηνία: 17-05-2020 [2020-05-17] Συγγραφέας: ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ) Περίληψη (Abstract): Στην παρούσα εργασία θα ασχοληθούμε με την εφαρμογή και την υλοποίηση των προτύπων HACCP και ISO κατά την συσκευασία και επεξεργασία νωπών αλιευμάτων Τσιπούρας και Λαβρακιού τα οποία προέρχονται από τον κλάδο της ιχθυοκαλλιέργειας. Σκοπός της παρούσας είναι να αποτυπώσει όλα εκείνα τα στοιχεία που αφορούν την εφαρμογή και λειτουργία του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας και του Συστήματος Διαχείρισ...