Κριτήρια αναζήτησης: Τσίπουρο, Περιβαλλοντικές επιπτώσεις, Βιολογική καλλιέργεια, Ανάλυση κύκλου Ζωής, σταφύλι
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: Τσίπουρο, Περιβαλλοντικές επιπτώσεις, Βιολογική καλλιέργεια, Ανάλυση κύκλου Ζωής, σταφύλι Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Comparative study of the reduce on the environmental implications of the life cycle of tsipouro as a result of the organic farming of vineyard [Αγγλική] Ημερομηνία: 17-09-2016 [2016-09-17] Συγγραφέας: ΤΣΙΡΙΚΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ) Περίληψη (Abstract): Η παρούσα συγκριτική μελέτη αναφέρεται στην μελέτη της έκτασης και του βαθμού μείωσης σε ποσοτικό και ποιοτικό επίπεδο των περιβαλλοντικών επιπτώσεων του κύκλου ζωής του Τσίπουρου ως αποτέλεσμα της βιολογικής καλλιέργειας του σταφυλιού. Είναι ευρέως γνωστό ότι η βιολογική καλλιέργεια αποτελεί την καλύτερη πρόταση για την βελτίωση της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων πρωτογενούς τομέα ενώ ταυτ...