Κριτήρια αναζήτησης: Τεχνικές Στατιστικού Ελέγχου, Παραγωγή ρυζιού, Ρύζι
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: Τεχνικές Στατιστικού Ελέγχου, Παραγωγή ρυζιού, Ρύζι Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Application of Statistical Control Techniques in Rice Production Processes [Αγγλική] Ημερομηνία: 20-09-2020 [2020-09-20] Συγγραφέας: Σακελλίου, Αναστασία Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ) Περίληψη (Abstract): Το ρύζι αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες τροφές παγκοσμίως, καθώς μπορεί να καταναλωθεί από όλες τις πληθυσμιακές ομάδες ενώ παράλληλα έχει πλούσια θρεπτική αξία. Ανήκει στα σιτηρά των θερμών κλιμάτων και είναι φυτό μεγάλης οικονομικής σημασίας, καθώς αποτελεί την κύρια απασχόληση και πηγή εισοδήματος για σημαντική μερίδα του πληθυσμού παγκοσμίως. Το συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό της παγκόσμιας...