Κριτήρια αναζήτησης: Σ.Δ.Α.Τ (Σύστημα Διαχείρισης Ασφαλείας των τροφίμων),
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: Σ.Δ.Α.Τ (Σύστημα Διαχείρισης Ασφαλείας των τροφίμων), Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Comparison and Evaluation of Quality Standards in the Process and Standardization of Edible Olive: A Case Study [Αγγλική] Ημερομηνία: 23-09-2017 [2017-09-23] Συγγραφέας: Κονιάκος, Χαράλαμπος Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ) Περίληψη (Abstract): Η παρούσα διπλωματική εργασία στοχεύει να εξετάσει, να περιγράψει, να αξιολογήσει και να συγκρίνει τα βασικότερα πρότυπα ποιότητας στην επεξεργασία και τυποποίηση της βρώσιμης ελιάς. Παρουσιάζονται εκτενώς τα βασικότερα συστήματα διαχείρισης της ασφάλειας και της υγιεινής των τροφίμων, ξεχωριστά ως προς το σκοπό τους, την δομή τους, τα προαπαιτούμενα για την εφαρμογή τους, τα πλεονεκτήματα και τα...