Βρέθηκαν 2 αποτελέσματα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
The effectiveness of quality and safety management systems in the greek food industry [Αγγλική]
Ημερομηνία:
25-09-2021 [2021-09-25]
ΚΙΤΟΥ, ΑΝΝΑ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Η διατροφή αποτελεί μια σταθερή επιδίωξη του ανθρώπου η οποία τον συνοδεύει σε όλη διάρκεια της ύπαρξης του είδους μας. Oι καταναλωτές της σημερινής κοινωνίας απαιτούν τρόφιμα υψηλής και σταθερής ποιότητας σε ευρεία ποικιλία καθ’ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Η ποιότητα και η ασφάλεια στον τομέα των τροφίμων αποτελεί βασική προϋπόθεση της ικανότητας ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων στις διεθνείς ...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
INTEGRATION OF FOOD QUALITY AND SAFETY MANAGEMENT SYSTEMS. THE ATTITUDE OF EMPLOYEES TO ORGANIZATIONAL CHANGE. [Αγγλική]
Ημερομηνία:
28-09-2019 [2019-09-28]
ΖΗΡΑ, ΓΙΑΝΝΑ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Στην παρούσα διπλωματική εργασία μελετάται η στάση των εργαζομένων μίας βιομηχανικής εταιρείας, κατόπιν της πρόσφατης εισαγωγής και εφαρμογής των απαιτήσεων του προτύπου ISO 22000:2005. Η εταιρεία εφαρμόζει ήδη από το 2003 σύστημα διαχείριστης ποιότητας που ικανοποιεί τις απαιτήσεις του ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2015. Σκοπός της παρούσας εργασίας αποτελεί η διερεύνηση της ολοκλήρωσης συστημάτων διαχείρισης...