Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
Πολιτισμός των γεύσεων και Flavour culture
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Branding the Pontic cuisine: a preliminary study [Αγγλική]
Ημερομηνία:
22-09-2018 [2018-09-22]
Χριστοφορίδου, Δήμητρα
Σχολή:
Σχολή Κοινωνικών Επιστημών
Τμήμα:
Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων (ΔΠΜ)
Περίληψη (Abstract): Η ίδρυση φορέα με στόχο την προβολή, διάδοση και καθιέρωση της ποντιακής κουζίνας ως επώνυμης συνιστά πρωτότυπη προκαταρκτική μελέτη. Εξετάζονται οι δυνατότητες για ολοκληρωμένες παρεμβάσεις της ποντιακής γαστρονομικής ταυτότητας ως στοιχείου της γευστικής πολυπολιτισμικότητας της πόλης της Θεσσαλονίκης. Παρουσιάζονται νέες διαστάσεις του δυναμικού ρόλου της (δια)τροφής ως πολιτισμικού κεφαλαίου κ...