Κριτήρια αναζήτησης: Παραγωγή και διάθεση τροφίμων και ποτών
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: Παραγωγή και διάθεση τροφίμων και ποτών Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Ημερομηνία: 7-2004 [2004] Συγγραφέας: Εμμανουήλ Φουντουλάκης Σχολή: Σχολή Κοινωνικών Επιστημών Τμήμα: Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΔΤΕ) Περίληψη (Abstract): Στόχος της διπλωµατικής αυτής εργασίας είναι να προσεγγίσει θεωρητικά κατ’ αρχήν και κατ’ επέκταση να ερευνήσει την εφαρµογή της ∆ΟΠ στα επισιτιστικά τµήµατα των εποχιακών κυρίως ξενοδοχείων ως ένα στρατηγικό ζήτηµα που αφορά όλη την επιχειρηµατική οργάνωση και διοίκηση. Η θεωρητική προσέγγιση που γίνεται στα πέντε πρώτα κεφάλαια παρουσιάζει τη φιλοσοφία της ∆ΟΠ στους οργανισµούς παροχής υπηρεσιών...