Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
Παραγωγή και διάθεση τροφίμων και ποτών
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Διοίκηση ολικής ποιότητας στην παραγωγή [και] διάθεση τροφίμων [και] ποτών στα ελληνικά ξενοδοχεία
MSc
Ημερομηνία:
7-2004 [2004]
Εμμανουήλ Φουντουλάκης
Σχολή:
Σχολή Κοινωνικών Επιστημών
Τμήμα:
Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΔΤΕ)
Περίληψη (Abstract): Στόχος της διπλωµατικής αυτής εργασίας είναι να προσεγγίσει θεωρητικά κατ’ αρχήν και κατ’ επέκταση να ερευνήσει την εφαρµογή της ∆ΟΠ στα επισιτιστικά τµήµατα των εποχιακών κυρίως ξενοδοχείων ως ένα στρατηγικό ζήτηµα που αφορά όλη την επιχειρηµατική οργάνωση και διοίκηση. Η θεωρητική προσέγγιση που γίνεται στα πέντε πρώτα κεφάλαια παρουσιάζει τη φιλοσοφία της ∆ΟΠ στους οργανισµούς παροχής υπηρεσιών...