Κριτήρια αναζήτησης: ΝΟΘΕΙΑ
Βρέθηκαν 2 αποτελέσματα
Βρέθηκαν 2 αποτελέσματα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: ΝΟΘΕΙΑ Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: ANALYTICAL METHODS FOR THE DETECTION AND QUANTIFICATION OF ADULTERATION IN MILK WITH VEGETABLES OILS [Αγγλική] Ημερομηνία: 09-03-2025 Συγγραφέας: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Χημική και Βιομοριακή Ανάλυση (ΧΒΑ) Περίληψη (Abstract): Τα τελευταία χρόνια, η παραγωγή και η κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων σημειώνουν σημαντική αύξηση σε παγκόσμιο επίπεδο. Λόγω της υψηλής διατροφικής τους αξίας, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, είτε ως νωπό γάλα είτε ως παράγωγα, είναι ιδιαίτερα ευάλωτα σε πρακτικές παραποίησης και απάτης. Η νοθεία στο γάλα περιλαμβάνει συχνά την προσθήκη φθηνών ή χαμηλής ποιότητας υποκατάστατων, με στόχο την αύξηση ...
Ημερομηνία: 29-07-2022 [2022-07-29] Συγγραφέας: Κεραμιδά, Ειρήνη Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Χημική και Βιομοριακή Ανάλυση (ΧΒΑ) Περίληψη (Abstract): Το μέλι είναι ένα περιζήτητο φυσικό προϊόν διατροφής, το οποίο παρασκευάζεται από μέλισσες και το αγαπούν οι καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, υπάρχει μια τεράστια τάση που επηρεάζει τη βιομηχανία σήμερα με παγκόσμιες επιπτώσεις, η νοθεία του μελιού. Η κατανόηση των μηχανισμών της παραγωγής μελιού καθώς και των χρήσεών του βοηθά στην πλήρη εκτίμηση αυτών των προκλήσεων. Το μέλι αποτελεί ένα φυ...